Welcome to the official website of Shanghai KGG Robots Co., Ltd.
side_banner

Nyheter

Inviter deg til å delta på vår 2021-utstilling

ny2-1

Shanghai KGG Robot Co., Ltd har automatisert og dypt dyrket manipulator- og elektrisk sylinderindustri i 14 år.Basert på introduksjon og absorpsjon av japanske, europeiske og amerikanske teknologier, designer, utvikler og innoverer vi uavhengig innen teknologi.Vårt mål er å skape verdier for kundene, og å gjøre kundene fornøyde og beveget som idealet!Oppnå våre kunder samtidig som vi oppnår våre kunder.

Ser frem til alle nye og gamle kunder besøker standen for veiledning og kommunikasjon!La oss gå hånd i hånd og jobbe hardt for den kinesiske drømmen om «Made in China» og «Created in China»!

China·Shenzhen International Convention and Exhibition Centre Hall 10 (Hall6) B068

27.–29. september 2021

ny2-2

Tips:

Alle som går inn i paviljongen må oppfylle fire betingelser samtidig: Besøkende og registreringsdokumenter må være konsekvente (ansiktsgjenkjenning, ID-kort), ha på seg maske, grønn helsekode og normal kroppstemperatur (<37,3°C).

Anti COVID-19-epidemikrav: I henhold til gjeldende policy vil besøkende fra middels og høyrisikoområder og Fujian-provinsen ikke kunne komme inn i lokalet.Vennligst bli informert.

Trafikkkatalog

ny2-3
ny2-4
ny2-5

Innleggstid: 21. februar 2022